Oranjefonds collecte 11 tot en met 15 juni

Wie wil met ons meelopen van 11 juni tot en met 15 juni door met een collectebus van het Oranjefonds langs de deuren in Koedijk te gaan om geld te vragen voor bomen, plantgoed en materialen. Wij zijn blij met alles! Ook stekjes van struiken, bomen en zaden zijn welkom!

5/5

Help ons en wordt donateur

Wij werken aan een helende natuur bij jou in de buurt. Wil je ons helpen met een financiële bijdrage? Dit is zeer welkom! Dankzij jouw maandelijkse of jaarlijkse bijdrage kunnen wij onze website up to date houden, onze vrijwilligers op cursus laten gaan, flyers en posters laten printen en koffie, thee en lekkers serveren aan onze vrijwilligers. Je bent al donateur vanaf € 2,50 per maand. Of vanaf € 10,- per jaar. Je kunt direct online betalen.

 

Maak een bedrag over op:
Stichting de GROENE OASE Bankrekening NR: NL11 TRIO 0338 6406 14

 Midzomerfeest Sint Jans-nacht op 21 juni
"Het is pas een feest als jij bent geweest!"

21 juni is het Midzomerfeest Sint Jans-nacht het lijkt ons leuk om met elkaar de zomer-zonne-wende te vieren van 16:00 tot middernacht. Wie wil meehelpen met organiseren… heeft er leuke ideeën om dit een leuk en bijzonder evenement te maken? Wij dachten bijvoorbeeld dat het leuk zou zijn om eten en drinken mee te nemen en dit vooral te delen.

 

De Groene Oase van boven.. droon opname gewenst!

Wie weet er iemand met een Droon? Binnenkort gaat TV 80 een regionale zender uit Bergen opnames maken van ons initiatief. Zij volgen ons in onze pioniers fase en willen door de jaren heen kijken hoe ons initiatief groeit en bloeit. Op vrijdag 31 mei staat Hillebrand Breuker voor de camera. Wordt vervolgd…

Bijna is ons DREAM-team compleet wij zoeken een bij-zitter

Met de komst van Jose en Wendy (stellen zich hier voor) hebben we op één persoon na een voltallig vijf koppig bestuur. Ben jij die ene? Wij zoeken nog één bijzitter in ons bestuur in de vorm van een algemeen bestuurslid. Wij zijn op zoek naar een bestuurslid die enige ervaring heeft in voedselbosbouw, biologie of sociologie. Ben jij een groene aanpakker en denk je een aanwinst te zijn in ons bestuur doordat je bijvoorbeeld sociale ontmoetingen tot stand kunt brengen. Dit is onze doelstelling help je mee?

Nuttig vrijwilligerswerk in het groen

De Groene Oase is op zoek naar vrijwilligers met groene vingers, die willen helpen bij het poten van planten, zodat er een eetbaar landschap ontstaat.

De Groene Oase is een organisatie die biodiversiteit en duurzaamheid wil vergroten en als bestuur sámen met anderen een Helende tuin wil creëren.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen creëren… die groentes en geneeskrachtige planten willen verzorgen en willen helpen bij het inzaaien van eetbare bloemen voor mensen én dieren.

 

Tevens zijn we op zoek naar netwerkers die deel-kampioen willen worden van onze Facebookpagina. Zo breiden wij samen met jullie ons netwerk uit en maken de Groene oase tot iets moois!

 

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een leuke en prettige werkomgeving zonder werkdruk.
  • Koffie en thee.
  • Eventueel cursusaanbod bij lang verblijf via de Groene Academie.
  • Leerplek over eetbaar landschap, permacultuur en voedselbos.
  • Arbeidstraining.
  • Groene stageplek.

DOENers gezocht

Educatie, creatie, communicatie, blogger, vloggers

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen in het educatie team en creatie team ook kunnen we nog hulp gebruiken in ons communicatie team en zou de hulp van een graficus of blogger/vlogger welkom zijn.. DOENers die mee willen helpen in het groen zijn tevens welkom! Ervaar hoe heerlijk het is om BUITEN te zijn, en help mee om van De Groene Oase een klein paradijsje te maken.

 

 

Nieuwkomers

Kennen jullie nieuwkomers in je omgeving die het leuk vinden met andere mensen aan de slag te gaan en daardoor tijdens het bezig-zijn de taal beter leren. Zij zijn van harte welkom en krijgen ook de nodige begeleiding.